Анаїт Адамян: Пишаюсь своїми вірменськими коріннями

VKFacebookGoogle+TwitterОтправить

Усім хоча б один раз потрібно побачити на власні очі красу вірменських пейзажів, скуштувати національні страви та на собі відчути гостинність вірменського народу, про це в інтерв’ю розповіла фіналістка шоу «Холостяк – 4» Анаїт Адамян.

Анаит Адамян: горжусь своими армянскими корнями«Я завжди знала, що моя Батьківщина залишить великий відбиток в моєму серці. Й, полетівши вперше у Вірменію, після двадцятирічної відсутності, я відчула кожною клітинкою свого тіла, що таке «поклик крові». Це коли ти щасливий, лише відтоді, що маєш змогу гуляти рідними вулицями, й все навкруги придає сили та насолоджуєшся кожною хвилиною, проведеною на Батьківщині. З того часу, я не розлучаюся зі своєю Вірменією ніколи! Один раз на рік обов’язково лечу на літаку на свою історичну Батьківщину, де духовно збагачуюся. Можу зі впевненістю сказати, що пишаюсь своїми вірменськими коріннями й тим, що я є частиною Великого народу!», – підкреслила Анаїт Адамян.

Поділившись своїми враженнями від подорожі до Вірменії, Анаїт також розповіла, що часто туди літає зі своїми друзями. «Я настільки закохана у Вірменію, що часто їжджу в Єреван зі своїми українськими друзями, аби вони мали змогу на власні очі побачити всю красу цієї країни. Для них ці мандрівки Вірменією стали гарною можливістю оцінити неповторність давніх пам’яток архітектури та колорит місцевої кухні».

«Під час моїх подорожей моєю Великою країною, люблю ходити вузькими вуличками, милуватися пам’ятками, які віють багатовіковою історією та манять своєю величчю. У мене є улюблений маршрут – місця, які завжди відвідую на рідній Землі. До цих магічних місць відношу давні храми Гарні та Гегард, святий Ечміадзин. Там можна провести цілий день та не встигнути побачити всі цікаві, невидимі для людського ока, найпотаємніші місця святинь. Також в обов’язковій програмі – озеро Севан. Неймовірно, коли стоїш на височині, вдихаєш гірське чисте повітря, й перед тобою відкривається незабутня панорама високогірного озера, старовинної церкви, обрамленої, як сторожа, з усіх сторін, гірськими масивами. Це надихає будь-кого, повірте! Всім раджу відвідати Севан і в місцевих ресторанчиках обов’язково скуштувати смачну севанську форель. Ще одним моїм улюбленим місцем у Вірменії є Цахкадзор. У будь-яку пору року там можна провести час із задоволенням… Канатна дорога над мальовничою гірською ущелиною, гірськолижні спуски, та як же без смачних обідів в затишних ресторанчиках, з різноманітними стравами вірменської кухні».

Про проект «Холостяк-4» та й про інше Анаїт Адамян розповіла в бесіді Лілії Шахваладян.Читайте інтерв’ю на сайті Спілки вірменської молоді України.

2312

Напишите нам

Напишите нам и мы ответим как можно скорее